Peşte fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni   

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II au depistat în trafic un cetăţean român, care transporta în condiţii improprii, cu autoturismul proprietate personală, 35 kg fără a deţine documente legale.

Ieri, în cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II – I.T.P.F. Timişoara au oprit pentru control, la intrare în localitatea de frontieră Balta Verde, un autoturism marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un cetăţean român în vârstă de 52 ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj, în mai mulţi saci de rafie, transportat în condiţii improprii, 35 de kg peşte proaspăt din specia avat, pentru care şoferul nu deţinea documente legale.

Peştele a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale autorizate, conform prevederilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  comercializare ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale a peştelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here