În data de 29 octombrie 2021, polițiștii timișeni au intensificat activitățile de verificare și documentare a persoanelor predispuse la acte de violență,în vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură penala din aria de competență.

În intervalul orar 21.00-02.00, polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara împreună cu cei din cadrul celor 5 secții urbane și cei din cadrul Secției 1 Rurale Timișoara, însoțiti de luptători SAS au desfășurat o acțiune pe raza localității Remetea Mare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat un control la un restaurant din localitate, unde au constatat că avea loc o petrecere privată,cu nerespectarea prevederilor legale în contextul stării de alertă.

Au fost aplicate 33 de sancțiuni în valoare de 16.500 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Totodată, în cadrul evenimentului, polițiștii au constatat două infracţiuni, întocmind două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținere de droguri de mare risc”, cercetările fiind preluate de specialiștii din cadrul BCCO Timiș.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Articolul precedentNu tot oraşul este încă „acoperit” de Colterm. Se mai lucrează ca toţi timişorenii să aibă un weekend normal
Articolul următorPiesă pentru femei și bărbați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.