Petrecere pentru cuplurile care serbează nunta de aur

Se iubesc de peste 50 de ani şi pentru asta sunt recompensaţi. Vorbim despre cuplurile longevive, cu peste 50 de ani de căsătorie, care vor fi premiate de Primăria Timisoara.

Seniorii Timișoarei vor fi aniversați de municipalitate într-un eveniment care demostrează admirația față de cei care au împlinit o jumătate de secol de căsătorie. Evenimentul este organizat de către Serviciul pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară – Primăria Municipiului Timişoara.

Momentul festiv va avea loc joi, 27 octombrie, la ora 12:00, la restaurant Aurora. Cuplurile cu peste 50 ani de căsătorie şi persoanele longevive, alături de invitaţii lor, se vor bucura de un program artistic susţinut de Ansamblul “Timişul” al Casei de Cultură a Municipiului Timişoara, Grupul de dans sportiv ”Magnum Team” și Grupul de dans ”Senioarele” al Asociaței Seniorilor din Timișoara.

La eveniment, cuplurile şi persoanele longevive sunt rugate să se prezinte cu buletinele de identitate/cărțile de identitate. Pentru înscrieri noi, în baza de date a anului 2017, persoanele vârstnice se vor prezenta la sediul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din Timişoara, Calea Sever Bocu, nr. 44A, după data de 27.10.2016. Alte relaţii puteți obține sunând la tel. 0256 – 490286.

Pentru înscrierea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie sunt necesare următoarele acte: buletinele (cărţile) de identitate ale ambilor soţi şi certificatul de căsătorie, toate în original şi copie.

Pentru înscrierea vârstnicilor cu peste 90 de ani de viaţă este necesar buletinul (cartea) de identitate în original şi copie.

(Foto: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here