Petru Ehegartner- Politicianul cu memorie scurta

 

Proaspat demisionat de la conducerea filialei ALDE Timis, Petru Ehegartner ameninta ca va organiza o conferinta de presa unde va da cartile pe fata. „Politicianul” si-a dat astazi demisia motivand ca propunerea lui nu a fost acceptata la Bucuresti si astfel autoritatea lui de presedinte a fost stirbita.

Ce nu va spune Petru Ehegartner la conferinta de presa:

  1. Petru Ehergartner a fost de acord cu nominalizarea lui Ilare Bordeasu la Primaria Timisoara.
  2. Petru Ehegartner l-a prezentat pe Bordeasu sefului sau de partid, Calin Popescu Tariceanu.
  3. Petru Ehegartner a obtinut doar 1.9% in sondajul ALDE pentru functia de primar.

Mai mult ca sigur Ehegartner va ocoli aceste subiecte la conferinta de presa a partidului pe care nu in urma cu mult timp il conducea. Cu siguranta Ehegartner care in prima faza il vroia pe Bordeasu candidat, va spune ca propunerea lui (Marius Carceie) a fost respinsa la Bucuresti. Acelasi om va afirma ca, fostul taranist Carceie a obtinut la ultimile alegeri un scor bun pe Timisoara, uitand probabil sa spuna ca la aceleasi alegeri lista a fost trasa de Orza care era candidatul PNTCD la Primaria Timisoara.

Astazi Dan Bara a anuntat cu surle si trambite ca se retrage din partid pentru ca nu vrea sa fie condus de Nistor si Cucsa. In ultimii ani acest personaj „interesant” a disparut de pe scena politica. Despre Bara putem spune cu certitudine ca este specialist la relatii de amor esuate, iar fostii colegi de partid din PNL isi amintesc despre acesta ca avea mari probleme cu alcoolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.