Veniți la spectacol. Sâmbătă, 9 iulie 2022 la Gărâna Jazz Fest îl puteți asculta pe pianistul francez de jazz Alexandre Herer. Nunataq – cu Gaël Petrina la bas electric, Pierre Mangeard la tobe și Alexandre Herer la Fender Rhodes.

După zece ani de experiențe sonore cu Rhodes-ul sau preferat și colaborări cu artiști precum Magic Malik, Jozef Dumoulin și Marc Ducret, Alexandre Herer și-a creat universul sau personal de compoziție și improvizație.

Proiectul Nuntaq, inspirat în mare parte de ghețarii din Groenlanda, martori ale modificărilor climatice actuale, propune o muzica rece, deschisa și aeriana.

Adeseori amețitoare, muzica acestui al doilea album se bazează pe ritm, groove, uneori experimentală sau alteori simplă, și trage din diferite lumi armonice și melodice, contemporane sau uneori apropiate de muzica pop, pentru a crea o muzică personală. Noul album a apărut în februarie 2022.

Articolul precedentPietonii, motocicliștii și mopediștii, sub lupa polițiștilor
Articolul următorUniversitatea Politehnica Timișoara își propune să devină un Centru de excelență național în servicii și soluții digitale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.