Piața Libertății din Timisoara va arde prin jonglerii: spectacol incendiar de foc și lumină

Piața Libertății va fi cuprinsă de lumină. Tinerii pasionați de jonglerii de la Amaris Agni vor transforma spațiul istoric în scenă pentru un spectacol incendiar de foc, lumină și dans. Aniversăm astfel 3 ani de la lansarea unei trupe inedite de tineri care și-au pus în practică hobby-urile și talentele pentru a oferi timișorenilor show-uri excepționale.

Amaris Agni, care, tradus din spaniolă, înseamnă copilul lunii și a focului, a luat ființă în urmă cu 3 ani din simpla dorință a membrilor de a se exprima liber și de a-și depăși limitele.

Jonglăm de pasiune, hobby, relaxare, coordonare, creație, plăcere.  Echipa e formată de la cei mai mici, elevi de liceu, la studenți și tineri muncitori, unii chiar corporatiști. Toți avem în spate un element artistic ce îl putem dezvolta și îmbina ca echipă, de la artă plastică, muzică, dans, balet, teatru sau desen”, transmit membri grupului Amaris Agni.

Timișorenii sunt invitați în Piața Libertății, sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 20:00 pentru a fi martori la îmblânzirea focului sub mișcările dibace ale tinerilor artiști. Piața va intra în atmosfera de Halloween și vor fi prezenți personaje celebre, precum Dracula, Frankenstein, Scufița Roșie, Mad Scientists, Jack Skellington, o vrăjitoare și mulți alții.

Am împlinit 3 ani de la înființarea grupului Amaris Agni și ne place ca de ziua noastră să sărbătorim împreună cu toți timișorenii oferind un spectacol special în semn de mulțumire pentru susținere, jonglând cu foc”, mai spun îmblânzitorii de foc.

Amaris Agni a fost prezentă la festivalurile mari din țară, ca Untold, Neversea, MusicTravel, Electric Playground, Rock pe 2 Roți sau “Caravana” Festivalul Luminii. ”Circul” de jonglerii cu lumină și foc a călătorit și în întreaga Europă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.