Ultimele tendințe în domeniul mobilierului, prezentate la ExpoMobila Timișoara!

Ediția de toamnă a ExpoMobila Timișoara și-a deschis astăzi porțile! Timișorenii care îi vor trece pragul vor găsi aici: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, dar și produse de curățenie.

”Suntem bucuroși să anunțăm publicul timișorean și nu numai că astăzi s-a deschis o nouă ediție a expoziției de toamnă ExpoMobila Timișoara. Noi spunem fără modestie că timp de patru zile la Centrul Regional de Afaceri avem o expoziție plină de culoare, bun gust și rafinament și mai ales pentru toate bugetele. Avantajul publicului vizitator care ne va trece pragul în aceste patru zile este că vor putea achiziționa pe loc piese de mobilier din cele mai variate, mobilă clasică, mobilă modernă. Este într-adevăr un adevărat spectacol de forme și culoare, iar cei care vor dori să comande pe bază de catalog o vor putea face”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

Evenimentul are loc în perioada 1 – 4 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22. Programul este de joi până sâmbătă între orele 10.00 și 20.00, iar duminică între orele 10.00 și 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here