PITIGOI, „CARTITA” din Vama Moravita!

In 2011 in Vama Moravita au fost infiltrati doi agenti cu identitate reala: un fost sofer pe nume Oliver Nicsici si Andreea Irina Brebenoiu o fosta stripteuza si protagonista unui filmulet porno care a devenit viral pe internet. La aceiasi actiune a luat parte un alt personaj cu identitate falsa (Voda).

Cert este ca Nicsici si Brebenoiu nu au reusit sa dovedeasca decat spagi de 10, 20, 30 euro. Cel care si-a facut treaba ca la carte a fost Voda care a dat dovada de mult profesionalism si a reusit sa probeze spagi de mii de euro.

De aceasta data la Moravita a fost infiltrata o tanara pe nume Pitigoi Veronica Elena. Tanara a reusit in doar doi ani de la terminarea facultatii sa ajunga sefa de grupa, lucru care in mod normal nu se poate intampla de pe o zi pe alta. Potrivit unor surse din cadrul vamii Moravita, Pitigoi Veronica originara din Caracal si-a instigat colegii sa ceara si sa primeasca spaga. Cu toate acestea aceiasi sursa mai declara ca anchetatorii nu vor putea dovedi spagi mai mari de 3 euro. „Spagile” constand intr-un banal pahar cu cafea sau un pachet de tigari.

Pitigoi Veronica Elena, agentul sub acoperire de la Vama Moravita a reusit sa se imprieteneasca cu multi dintre cei retinuti la aceasta ora iesind cu ei in oras si chiar mergand la onomasticile acestora. Rudele unora dintre arestati si chiar politisti care inca activeaza la Vama Moravita spun ca Pitigoi a instigat, dar cu toate acestea in Vama Moravita lucrurile s-au desfasurat legal. La perchezitiile unora dintre suspecti nu s-a gasit nimic. De altfel nici macar nu stim ce ar fi putut gasi anchetatorii???

In momentul de fata Pitigoi a fost transferata de urgenta la Bucuresti pentru a i se pierde urma. Acelasi lucru s-a intamplat in urma cu 5 ani si cu politista Andreea Brebenoiu care a fost transferata si ea la Bucuresti dupa actiunea de descindere din Vama Moravita.

Vom reveni cu amanunte!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here