Ploaia a făcut ravagii în vestul țării. Unde au acționat pompierii timișeni

În perioada vizată de avertizarea cod portocaliu meteorologic, pe numărul de urgentă 112 au fost preluate și gestionate patru situații de urgentă (inundații) Timișoara – Calea Șagului (platforma Skoda), Izvin – o curte inundată ( apa măsurând 20cm), Buziaș – patru curți inundate (apa măsurând 15 cm) și Făget – unde a fost inundat subsolul liceului Traian Vuia precum și 5 degajări arbori în Timișoara.

S-a acționat cu motopompe pentru evacuarea apei, nu s-au înregistrat probleme deosebite.

Totodată urmare a ordinului inspectorului șef au fost dislocate în municipiul Caransebeș: un microbuz Ford, un microbuz VW Crafter, o autospecială de primă intervenție și comandă,  30 subofițeri, o motopompă de capacitate mărită și 3 MP transportabile. Aceștia au fost trimiși preventiv, fiind preconizat un pericol mai mare în județul Caraș Severin.

În continuare la nivelul ISU Timiș este activată Grupa Operativă iar la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este activat Centrul județean de Conducere și Coordonare a Intervenției. Se monitorizează în permanență situația fiind pregătiți în orice moment pentru a acționa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.