Partidul lui Traian Băsescu și UNPR fuzionează. Ieri seară, președintele UNPR, Valeriu Steriu a apărut într-o conferință de presă alături de liderul PMP, Traian Băsescu, anunțând unificarea celor două partide.“Am finalizat un proces de negociere care durează de două săptămâni, un proces de de fuziune între PMP și UNPR. După cum ați observat sunt destui parlamentari din UNPR care au plecat la PSD, nu ne deranjeză, pt că opțiunea noasptră este să facem o fuziune cu un partid în care cea mai mare parte a parlalamentarilor nu au opțiune pentru PSD. Va fi o fuziune. Miercuri, săptămâna viitoare, fiecare partid va avea congres de fuziune”, a transmis Traian Băsescu,  președintele Partidului Mișcarea Populară.

Traian Băsescu a anunțat că noul partid se va numi Partidul Mișcarea Populară, sigla va fi cea de la PMP, la fel ca și imnul partidului. Funcțiile de conducere din teritoriu vor fi împărțite egal, între membrii celor două formațiuni.

În urma fuziunii, PMP va avea cinci consilieri județeni în Timiș.

(Foto: www.jurnalistii.ro)

Articolul precedent16 propuneri de suspendare a activității făcute de Poliția Locală în acest an
Articolul următorLiceul Grigore Moisil, pe prima poziție în ceea ce privește promovabilitatea la Bacalaureat. Vezi și cele patru licee „rușinoase”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.