PMP și PER Timis au semnat un protocol de colaborare!

Un nou protocol de colaborare s-a născut vineri, 8 decembrie, la Timișoara. Este vorba de un protocol între Partidul Mișcarea Populară Timiș și Partidul Ecologist Român.

“Anunțăm un protocol de colaborare care se naște astăzi între PMP și Partidul Ecologist Român la nivel de județul Timiș, un protocol care va încerca să pună bazele unei colaborări pe termen lung al unui proiect serios, care va încerca să aducă sprijin, inițiative atât pentru programul politic PMP, cât și cel al PER. În momentul de față PMP are un număr important de consileri locali la nivel de județ și vom încerca să facem politici comune acolo unde o să ne suprapunem cu consilierii ecologiști.(…). Vrem să ridicăm nivelul de a face politică acolo unde lucrurile au degenerat foarte tare. La nivel de județ, PNL și PSD, domină scena politică, dar sunt localitățiunde împreună vom face oarecum diferența. vom încerca să aducem proiectele pe care le vom aveaîn comun și propunerile deproiecte să le susținem împreună și să le transformăm în soluții valabile pentru comunitățile din localitățiile respective”, a spus președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Președintele PER, Marius Porojan spune că acestă colaborare între cele două partied este pentru a susține proiectele pentru județul Timiș. “Dorim să facem o colaborare pentru a ne susține proiectele. Partidul nu are conislieri județeni, nici parlamentari, dorim să deschidem o colaborare și la nivel parlamentar. Am considerat oportun să deschidem o colaborare cu PMP pentru a ne ajuta. Ne interesează proiectele din județ. Avem zece consilieri locali în județul Timiș”, a spus președintele PER Timiș, Marius Porojan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here