tineri politia de frontiera

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara face înscrieri pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Cei care doresc au timp până la sfârșitul lunii să se înscrie.

Astfel, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Poliție, pune la bătaie 60 de locuri pentru specializarea „Ordine și siguranță Publică” (55 locuri pentru Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și cinci locuri pentru Direcția Generală Pașapoarte). De asemenea, Școala de Pregătire a Angajaților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea are 80 de locuri disponibile pentru studii postliceale, din care 70 pentru Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, cinci locuri pentru Direcția Generală Pașapoarte, iar cinci, pentru Inspectoratul General pentru Imigrări. Tot în această perioadă, ITPF Timișoara recrutează candidați și pentru instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru Poliția de Frontieră Română.

Locurile disponibile sunt după cum urmează: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – 45 locuri; Academia Tehnică Militară – 72 locuri; Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – 2 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – 38 locuri; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” – 3 locuri.

Termenul limită al înscrierilor este 29 mai. Cei interesați sunt așteptați în zilele de luni, miercuri și joi, între orele 10 și 14, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, pe Calea Sever Bocu, nr. 49.

(Sursa foto: www.adevarul.ro)

Articolul precedentTarg ONGT/ONGS si CROS cu ocazia Zilei Tineretului
Articolul următorConcerte de Ziua Europei în Piața Victoriei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.