Targ ONGT/ONGS si CROS cu ocazia Zilei Tineretului

cros-olimpic

 

Cu ocazia Zilei Tineretului Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș organizează în data de 6 Mai 2015 proiectul de tineret Târg ONGT/ONGS. Această acțiune se va desfășura în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Timiș și Casa de Cultură a Studenților din Timișoara și va avea loc în zona pietonală a străzii Mărășești.

Prin organizarea acestui eveniment se urmărește crearea de mecanisme de promovarea în rândul comunității a acținunilor și proiectelor derulate de organizațiile neguvernamentale de/pentru tineret și studențești. Printre obiectivele propuse se numără creșterea gradului de sensibilizare a opiniei publice, mai ales în rândul tinerilor, cu privire la importanța implicării în activități de voluntariat. Totodată dorim să motivăm un număr cât mai mare de tineri de a se înscrie într-o ONGT/ONGS, precum și de a participa activ la acțiunile de voluntariat. Asfel pe parcursul zilei de 6 Mai 2015 tinerii și nu numai vor putea afla ce organizații negurnamentale de/pentru tineret/studențești există în orașul nostru, care sunt activitățile derulate, beneficiile și modul în care pot deveni membrii ONGT/ONGS.

De asemenea în data de 6 Mai 2015, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș organizează acțiunea Crosul Tineretului care va începe la ora 11:00 și va avea ca punct de plecare Parcul Rozelor din Timișoara. Acestă manifestare are ca scop implicarea și motivarea tinerilor de a participa la activități sportive pentru un stil de viață sănătos. Prin acest eveniment se urmareste realizarea educației prin sport pentru formarea unui stil de viață sănătos, dezvoltarea tinerilor ca și cetățeni activi și încurajarea asocierii de către aceștia a recreerii cu practicarea sportului și a mișcării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.