Poliţia, în alertă! Trei deţinuţi din Centrul de Reeducare Buziaş au fugit!

Trei tinieri de la Centrul Educativ Buziaș au fugit inainte să-şi termine de executat pedeapsa.

GROZAV Liviu Horațiu, în vârstă de 19 ani, sancționat cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

BULIGA Gheorghe-Marian, în vârstă de 20 de ani, sancționat cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

DUȚĂSCU Profir, în vârstă de 19 ani, sancționat cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ – pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Pantru capturarea celor trei tineri au fost dispuse: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Timiș şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiș.

In urmă cu puţin timp a fost capturat Duţăscu Profir pe raza comunei Izvoarele, județul Mehedinți, de către echipe mixte formate din angajații Centrului Educativ Buziaș și ai Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Acțiunile de căutare continuă, în vederea capturării si celorlalte două persoane internate.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Dacă dețineti informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea celorlalte doua persoanelor internate,aflate încă in libertate, vă rugăm sa contactati cea mai apropiată unitate de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here