Polițist cercetat după ce un bărbat a fost tăiat de viu cu drujba, în Timiș!

Anchetă internă în Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în urma crimei de la Sânandrei, când un bărbat a fost tăiat de viu cu drujba.

Oribila crimă s-a petrecut la finele lunii ianuarie. Victima a sunat la 112 și a cerut ajutor, un polițist spre care a fost direcționat i-a spus însă să se culce că nu e nicio problemă și că probabil sunetul de drujbă se aude de la vecini. La scurt timp a urma un nou apel, abia atunci în zonă a fost trimis un echipaj de poliție. Oamenii legii ajunși la fața locului au descoperit din păcate cadavrul bărbatului care zăcea într-o baltă de sânge în curtea casei,

În aceste condiții, Inspectoratul de Poliție Județean a demarat o anchetă.

În urma comiterii faptei, conducerea I. P. J Timiș a declanșat verificări interne, privind activitățile specifice desfășurate ante și post eveniment, dar și cu privire la modul de acțiune al tuturor polițiștilor, de la momentul semnalării până la finalizarea cercetării la fața locului. În urma verificărilor, s-a stabilit ca în urma primului apel la 112, nu a fost direcționat echipaj la fața locului, de către dispecer. Ulterior, la al doilea apel, după 7 minute, a fost trimis un echipaj, care a constat omorul și a identificat și imobilizat autorul faptei. La data de 21 februarie a.c., conducerea I. P. J Timiș a declanșat cercetarea prealabilă față de polițist, totodată, fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu privire la săvârșirea infractiunii de neglijență in serviciu, de către polițist”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here