Poliţiştii de frontieră au depistat în două autoturisme, nouă cetățeni străini care au trecut ilegal granița, în România.

Poliţiştii din Caraş-Severin au oprit pe comunicația DN 57, în localitatea de frontieră Comorâște, două autoturisme, înmatriculate în România, conduse de doi cetățeni români. În mașini erau și nouă persoane care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Iran și Irak, șapte adulți și doi minori, cu vârste cuprinse între 6 și 37 de ani, care au trecut frontiera din Serbia.

Șoferii mijloacelor de transport au declarat că au preluat cetăţenii străini din zona de frontieră şi urmau să îi transporte până în Timișoara.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentPolițist cercetat după ce un bărbat a fost tăiat de viu cu drujba, în Timiș!
Articolul următorParteneriat între Universitatea de Științe Agricole din Timișoara și AFIR! Studenții sunt încurajați să acceseze fonduri europene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.