Poliţist local din Dumbrăviţa, reţinut de colegii poliţişti pentră că falsifica amenzi

Scandal penal la Dumbrăviţa, recunoscut şi de Primărie. Un poliţist local din localitatea de lângă Pădurea Verde a fost reţinut pentru 24 de ore. Acuzaţiile care i se aduc sunt serioase: abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals.

Aşa după cum informează Vocea Timişului, din ancheta celor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, în exercitarea funcției, polițistul local Richard Meleșcanu, o figură cunoscută a comunităţii, a întocmit zeci de procese-verbale pe care le și semna, în fals, în locul contravenienților, probabil, ca să-și facă norma.

Richard Melescanu va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Primăria Dumbrăviţa a recunoscut că IPJ Timiș, Serviciul de Investigare a
Criminalității Economice, a efectuat o percheziție la sediul Poliției Locale Dumbrăvița, percheziție care viza ridicarea unor documente.

„Instituția colaborează cu organele de urmărire penală în vederea respectării principiului aflării adevărului. Precizăm că pe perioada desfășurării anchetei nu pot fi divulgate date și informații privitoare la caz, pentru a nu influența rezultatul anchetei”, se arată în depeşa Primăriei Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here