Radu Ţoancă: Grădinița de copii s-a mutat la Primăria Timișoara. Infantilismul, dus la maxim în relațiile din “coaliția” USR-PNL!

Telenovela administrativă din Primăria Timișoara continuă cu episoade umoristico-infantile, colaborarea “coaliției” locale USR-PNL căpătând dimensiuni grotești.

„Angajarea la STPT a cumnatului viceprimarului PNL, fără știrea acestuia, de către “prietenii” și colegii din administrație denotă un infantilism nemaîntâlnit la nivelul unui oraș de anvergura Timișoarei, glumițele de acest gen conturând exact profilul moral și managerial a celor care conduc municipiul de 2 ani. În acest context, se ridică o întrebare legitimă: La ce să se aștepte timișorenii în următorii 2 ani de la alianța de dreapta care deține la nivelul Consiliului Local o majoritate politică de peste 80 la sută? Cred că la nimic bun, atâta vreme cât un minim de respect reciproc și educația celor 7 ani de acasă lipsesc cu desăvârșire, din relațiile celor 2 părți!

PSD Timiș a afirmat, în repetate rânduri, prin vocea deputatului Alfred Simonis, că nu este interesat de funcții sau de alte privilegii la nivelul CJT sau a Primăriei Timișoara.
Prestațiile conducerilor celor 2 instituții au scârțîit serios în prima jumătate de mandat administrativ, iar deconturile politice se vor face, peste 2 ani, pe cei 2 lideri administrativi, care sunt și președinții filialelor USR și PNL

Timiș. Grupul consilierilor PSD din CLT a fost criticat uneori că votează punctual anumite proiecte ale administrației Fritz. Mi se pare că este mai corect și mai normal să nu blochezi orașul sau activitatea societăților din subordine, oferind prilejul administrației Fritz să se victimizeze public și să dai șansa “oamenilor noi“ să se facă de râs până la capăt cu “specialiștii “ și managerii pe care îi promovează! Și nu mi se pare nici corect și nici normal tu, ca partid care ai deținut puterea absolută în Timișoara timp de 8 ani, să critici politizarea useristă masivă, care nu face decât să copieze, la milimetru, transformarea CA-urilor din administrația precedentă în fiefuri liberale!

P.S – Așteptăm cu interes angajarea vreunei rude a viceprimarului userist într-o instituție condusă de PNL, nu de alta, dar așa ar fi chit partenerii de coaliție din Timiș și Timișoara!”, a analizat situaţia de cascadorii râsului, consilierul PSD Radu Ţoancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.