Polițiștii au împânzit astăzi Lugojul! Oamenii legii au verificat mai multe societăți comerciale, au oprit în trafic sute de șoferi și au legitimat alte câteva sute de persoane. Acțiunea polițiștilor a durat trei ore, suficient însă cât să constate mai multe nereguli și să aplice sancțiuni în valoare dea 50.000 de lei.

Polițiștii au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Oamenii legii au verificat 14 unităţi comerciale, peste 200 de autovehicule şi au legitimat aproape 400 de persoane. În urma acestor controale, polițiștii au constatat 2 infracțiuni şi aplicate 126 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 50.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, în urma cărora au fost depistate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 3.000 de țigarete de contrabandă.

 

Articolul precedentMarian Cucșa, despre alegerile din PNL Timiș: Au câștigat șmenarii!
Articolul următorClădire aflată în construcție, prădată de hoți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.