Marian Cucșa, despre alegerile din PNL Timiș: Au câștigat șmenarii!

Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa afirmă ferm: ”Vrem să luăm locul PNL pe scena politică națională și locală”! Liderul ALDE susține că partidul său are toate atuurile pentru a ajunge al doilea mare partid din România, în contextul în care în PNL sunt o serie de probleme în momentul de față, atât la nivel național cât și la nivelul județului.

Obiectivul ALDE este în primul rând ocuparea locului PNL pe scena politică, adică locul doi atât în județul Timiș, cât și la nivel național. Este un lucru realizabil, atât datorită faptului că suntem organizați și putem să ne ținem de cuvânt, să guvernăm bine și să atragem oameni de calitate alături de noi, dar și uitându-ne la ce se întâmplă în PNL, atât la nivel local cât și național. ALDE în Timiș stă bine, avem peste 3.000 de membri, avem viceprimari, primari, consilieri județeni, vicepreședinte de Consiliu Județean. E o echipă consolidată, am adaptat Biroul Județean conform noului statut al ALDE, avem nouă vicepreșediți și 19 membri în Biroul Executiv Județean. Toți sunt interimari până la data alegerilor. Fiecare membru ALDE are dreptul să își depună candidatura pentru orice funcție de conducere în ALDE”, spune Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș.

Marian Cucșa mai spune că se pregătește de alegeri interne și că va candida cu siguranță pentru funcția de președinte al ALDE Timiș, el în momentul de față asigurând interimatul. Mai mult decât atât, vrea să întărească formațiune din care face parte la nivelul județului și să aducă noi membri, în special tineri sau oameni de calitate. Nu exclude posibilitatea să aducă și membri din PNL.

Au fost alegeri în PNL Timiș, unde se pare că au câștigat șmenarii din PNL, adică Robu și cu Popoviciu, pentru că Popoviciu a declarat că primul șmen l-a făcut cu domnul Robu. Deci șmenarii au câștigat în PNL Timiș. Se pare că în PNL democrația se oprește la ușa președintelui, știți că s-a cadidat pe vestitele liste, nu s-a candidat uninominal, adică dacă n-ai șansa să faci parte dintr-o gașcă nu poți să candidezi. La noi au fost candidaturi uninominale, la fel o să fie și la conferința județeană pe care vreau  să o organizez în septembrie sau octombrie. Intenționez să candidez pentru președinte ALDE Timiș, nu e niciun secret și îmi doresc ca în perioad aurmătoare să atragem oameni de calitate, inclusiv din PNL, pentru că sunt oameni de calitate”, a mai declarat Marian Cucșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here