De 1 Iunie, polițiștii timișeni vor fi alături de copii, prin activitățile dedicate acestora care vor fi organizate în Parcul Copiilor din Timișoara și în Parcul George Enescu din Lugoj.

Astfel, va fi organizat un concurs de îndemânare pe bicicletă, în parcarea unui centru comercial din Timișoara, unde copii vor primi diplome și premii. În contextul sărbătoririi „Zilei Internaţionale a Copilului”, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş organizează activităţi cu şi pentru copii, promovând mesaje preventive adaptate vârstei lor.

Activităţile vor debuta începând cu ora 10.00, în Parcul Copiilor din Timişoara, unde  luptătorii din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, poliţiştii Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic  vor prezenta copiilor elemente de tehnică din dotarea inspectoratului. Alături de ei se vor afla şi sportivii asociaţiilor „TIMPOLIS” şi ,,YGUANA FIGHT TEAM”, care vor efectua demonstraţii de arte marţiale.

Începând cu ora 12.00, poliţiştii Serviciului Rutier, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş şi Shopping City Timişoara, vor organiza în parcarea centrului comercial un concurs de îndemânare pe bicicletă, adresat elevilor din clasele gimnaziale. De asemenea, poliţiştii timişeni vor transmite mesaje preventive pe teme precum regulile de circulaţie pe drumurile publice, modul de relaţionare cu cei din jur, în special cu persoanele străine, consecinţele comportamentelor neadecvate în şcoală şi pe stradă, siguranţa pe internet.

Poliţiştii lugojeni vor fi prezenţi în Parcul George Enescu, din municipiul Lugoj, unde copiilor le vor fi prezentate elemente de tehnică din dotare.

Articolul precedentFestivalul Internațional de Film “Très Court” debutează sâmbătă la Timișoara
Articolul următorCursuri de formare profesională pentru șomerii timișeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.