În perioada 23-26 decembrie 2022, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu celelalte instituții ale statului cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, au desfășurat, în sistem integrat, acțiuni pe raza întregului județ, atât pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale, cât și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, zilnic, peste 200 de polițiști au fost la datorie, pe raza întregului județ. Aceştia au intervenit la 217 evenimente, dintre care 190 au fost sesizate prin 112 – Apelul Unic de Urgenţă.

De asemenea, au fost constatate din oficiu 21 de infracţiuni, dintre care 14 la regimul siguranței rutiere.

În urma activităților de investigații, au fost prinse în flagrant delict 12 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat 439 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 138.942 de lei, dintre care144 sunt avertismente.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți în teren, în urma verificărilor efectuate fiind reținute 23 de permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.

În această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

În continuare, polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Articolul precedentSute de intervenţii ale pompierilor şi echipajelor SMURD în zilele de Crăciun
Articolul următorIstoria militară a Banatului, o nouă expoziţie la Muzeul Naţional al Banatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.