Polițiștii locali, în acțiune în cartierele Freidorf și Dâmbovița

0
216

Poliția Locală Timișoara a reluat în aceste zile acțiunile în cartierele orașului, acțiuni organizate periodic în toate zonele, cu scopul de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni și de a vedea la fața locului care sunt problemele cu care aceștia se confruntă.

Treizeci si patru de polițiști locali, marea majoritate din structurile neoperative de la birouri, au luat la pas, în după-amiaza zilei de luni, toate străzile din cartierele Freidorf și o parte din Dâmbovița. Astfel au fost identificate problemele legate de autoturisme abandonate, adăposturi improvizate, imobile degradate, locații cu câini fără stăpân, locuri în care se adăpostesc oameni ai străzii, întreținerea curățeniei pe trotuare, spații verzi, identificarea persoanelor care dețin animale de companie și modul în care acestea respectă prevederile legale referitoare la deținerea și plimbarea lor, precum și persoanele care abandonează deșeuri alimentare și nealimentare pe domeniul public.

Toate problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora. Câteva dintre problemele constatate de polițiștii locali și semnalate și de cetățeni se referă la autovehiculele abandonate, deșeurile depozitate pe domeniul public pe str. Podgoriei, mirosul degajat de stația de epurare de lângă Podul Modoș, clădiri degradate pe str. I. Slavici, persoane fără adăpost pe str. Științei, persoane care locuiesc fără forme legale pe str. Transilvaniei, existența căinilor fără stăpân pe str. Petofi Șandor și exemplele pot continua.

În cursul acțiunii, polițiștii locali au luat legătura cu peste 200 de cetățeni. Acțiunile continuă și în celelalte cartiere ale orașului.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here