Polițiștii rutieri, la pândă să prindă șoferii băuți la volan

Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

S-au urcat băuți la volan și au pornit la drum, fără nici cea mai mică remușcare. Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

Sâmbătă  în jurul orei 21.15, poliţiştii municipiului Lugoj au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Herendeşti. Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Duminică, în jurul orei 18.15, poliţiştii oraşului Făget au depistat un bărbat de 27 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Gladna Română, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here