Polițiștii și jandarmii, la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale!

Peste 900 de oameni ai legii  vor fi în stradă, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. Și jandarmii timișeni vor fi la datorie. Aproximativ 360 de jandarmi din cadrul IJJ Timiș vor fi prezenți în zonele aglomerate din județ. Jandarmii din cadrul Gruppării Mobile vor acționa atât în județul Timiș, cât și în județele învecinate, pentru ca cetățenii să aibă parte de sărbători liniștite.  

În perioada 6 – 8 aprilie, peste 900 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, transporturi şi de la alte structuri se vor afla în stradă în proximitatea lăcaşurilor de cult sau a locurilor unde au loc manifestări publice circumscrise Sfintelor Sărbători Pascale. Polițiștii se vor organiza  de patrule de siguranţă publică, dintre care 12 pedestre şi 336 auto. De asemenea, se vor institui dispozitive mixte de ordine și siguranță publică, în zona lăcașurilor de cult.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători, staţii şi triaje de cale ferată.

Echipaje de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara vor fi prezente atât în județ, cât și în județele învecinate.

Mai exact aceștia vor fi prezenți în apropiera lăcaşurilor de cult, în Timişoara şi Reşiţa şi, de asemenea, în zona mănăstirii Şag, pentru ca manifestările religioase să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

În zilele de 8 şi 9 aprilie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la rugile bănăţene din localităţile Ghilad, Utvin, Sânmihaiu Român, Jamu Mare, Toager, Gătaia, Giroc şi Stamora Română.

Și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiș vor fi la datorie. Astfel, în perioada 6-9 aprilie, peste 360 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, la un număr de 27 manifestări sportive, religioase (slujbe de înviere la 15 locaşuri de cult, pentru Paştele Ortodox, Marşul învierii) şi cultural artistice (Hramuri bisericeşti), ce se vor desfăşura pe raza judeţului Timiş, precum şi la obiectivele aflate în pază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.