Polițiștii timișeni caută o minoră dispărută de la domiciliu. Ați văzut-o?

0
229

Atenție, minoră disparută de acasă! Oricine poate da informații despre acest caz este rugat să se adreseze numărului de urgență 112. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore de 14 ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit.

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore de 14 ani, din municipiul Timişoara. La data de 13 iulie, VASILE ELVIRA MIHAELA ar fi plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit. La data dispariţiei, tânăra purta pantaloni scurți, tricou de culoare deschisă și teniși de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime 1.65 – 1.70  metri, 40 de kg, ochi verzi, păr șaten închis, constituţie astenică.

Precizăm faptul că aceasta a fost contactată telefonic de părinți, refuzând să ofere detalii despre locul unde se află și să revină la domiciliu”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

VASILE ELVIRA MIHAELA

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here