Porți deschise la ISU Banat în cadrul programului ,,Şcoala Altfel – să ştii mai multe, să fii mai bun”

Elevii de la școlile din Timișoara sunt așteptați în această săptămână la sediul ISU Banat. Astfel, pompierii primesc vizitatori în cadrul programului ,,Şcoala Altfel – să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Subunitățile din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș primesc în această săptămână vizita a peste 2.000 de elevi.

În timpul vizitei lor la subunitățile de pompieri, elevilor le este prezentată autospeciala de transport personal și victime multiple, folosită în cazul unor accidente grave, autospeciala de transport scafandrii, ambarcațiunea folosită pentru salvarea persoanelor din mediile acvatice. Totodată,  autospeciala pirotehnică și un stand cu muniție dezafectată din conflictele armate, autospeciala de descarcerare împreună cu echipamentele specifice, autospeciala de lucru cu apă și spumă, autospeciala CBRN folosită pentru intervenții ce implică substanțe chimice, biologice, radiologice și nucleare, și autospeciala de lucru la înălțime.

De asemenea, personalul din cadrul serviciului prevenire le prezintă modul de comportare în cazul producerii unei situații de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here