Scandal între galeriile A.S.U. Politehnica şi F.C. Hunedoara

Sancţiuni contravenţionale, interdicţii de participare la competiţii sportive pentru membri ai galeriilor echipelor A.S.U. Politehnica Timişoara şi F.C. Hunedoara.

Ieri seară, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara a asigurat măsurile de ordine cu ocazia disputării meciului de fotbal din Liga III dintre A.S.U. Politehnica Timişoara şi F.C. Hunedoara. La aproximativ 25 de minute după încheierea partidei, un grup de suporteri ai A.S.U. Politehnica Timişoara au ajuns în apropierea sectorului destinat galeriei oaspete, au aruncat cu o petardă înspre galeria hunedoreană, moment în care aceştia au răspuns, încercând să treacă de poarta care delimitează sectoarele stadionului pentru „a se întâlni cu rivalii lor”.

scandal fotbal

Jandarmii timişoreni au intervenit pentru aplanarea conflictului fiind interceptaţi atât suporteri ai fracţiunii GAV din cadrul galeriei timişorene, cât şi din galeria hunedoreană. Asupra a trei persoane, un tânăr de 27 de ani din Caransebeş, altul în vârstă 23 de ani, cetăţean moldovean şi un tânăr de 26 de ani din Hunedoara, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 lei pentru fiecare, precum şi interzicerea participării la competiţii sportive pentru o perioadă de un an.

Urmează ca în perioada imediat următoare să fie stabilită răspunderea organizatorului şi a firmei de securitate care a asigurat ordinea în interiorul arenei Dan Păltinişanu în ceea ce priveşte modul de organizare a competiţiei, respectarea legislaţiei, precum şi luarea măsurilor legale care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here