În practică de vară la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara

0
435

Timp de şase săptămâni, în perioada 13 iunie – 22 iulie, doi elevi ai şcolilor de subofiţeri jandarmi, se vor pregăti să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara. Astfel, ambii elevi în primul an ai Şcolilor Militare de Subofiţeri Drăgăşani, respectiv Fălticeni, desfăşoară pe durata acestei veri, un stagiu de pregătire practică în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Timp de şase săptămâni, aceştia vor fi îndrumaţi de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi vor participa efectiv, la misiunile pe linia ordinii şi siguranţei publice care revin subunităţii unde au fost repartizat.

Scopul acestui stagiu de practică este de a aprofunda cunoştinţele teoretice obţinute în anul de învăţământ încheiat, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona împreună cu colegii săi, în cadrul dispozitivelor de ordine publică.

La sfârşitul celor şase săptămâni, elevii vor fi apreciaţi în ceea ce priveşte întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii timişoreni. Cei doi tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă şi la sfârşitul anului viitor să fie repartizaţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă din capitala Banatului.

stagiu practica jandarmi

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here