Premierul desemnat Sorin Grindeanu, declarații de presă la Timișoara

0
107

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, s-a întors în această seară la Timișoara. Acesta a venit la Consiliul Județean Timiș unde a avut o întrevedere cu jurnaliștii.

Astfel, în cadrul unor declarații de presă, Sorin Grindeanu a abordat subiecte privind prioritățile noului Guvern și susținerea proiectelor județului Timiș la București.“Era normal să vin la CJ. Încă sunt președintele CJ Timiș. Le mulțumesc colegilor că m-au așteptat. Odată cu depunerea jurământului la Cotroceni, astfel încat lucrurile aici, la CJ să fie cât se poate de clare și lăsate în regulă. Vreau să avem o discuție cu cei cu care am format o majoritate pe patru ani. (…) Am aflat odată cu membri Comitetului Executiv, acolo în sală, și sigur că am avut câteva momente de uluială. După care le-am adresat mulțumiri colegilor din CEX și domnului Dragnea. Eram foarte convins că doamna Sevil Shhaideh va fi acceptată ca și propunere de prim-ministru de către președintele Iohannis”.

Pe de altă parte, în ceea ce privește susținerea Timișoarei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană  în 2021, premierul desemnat le-a răspuns jurnaliștilor că orice Guvern responsabil trebuie să susțină acest proiect.“Orice Guvern responsabil trebuie să susțină acest proiect Timișoara Capitală Culturală în 2021, care nu e doar al orașului nostru, este un proiect extrem de important pentru țara noastră și trebuie să se transforme într-un succes. Așa cum a fost susținut Sibiul în 2007 de către Guvernul Tăriceanu, e normal ca Guvernul României să se angajeze în a susține Timișoara pentru 2021”.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here