Premiile Bibliotecii UPT, la a V-a ediție

Potrivit unei tradiții instituite în urmă cu cinci ani, Biblioteca Universității Politehnica Timișoara păstrează tradiția ultimilor cinci ani și i-a premiat, în prag de primăvară, pe cei mai activi utilizatori, în cadrul celei de-a cincea ediții a Premiilor BUPT.

Evenimentul a avut loc joi, 2 martie 2023, în holul central al instituției. În deschiderea evenimentului, directoarea Bibliotecii UPT, Agneta Lovasz, a felicitat câștigătorii actualei ediții în primul rând pentru faptul că au știut să profite de toate resursele pe care le oferă BUPT, iar prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, prorector al UPT și membru corespondent al Academiei Române, a lăudat inițiativa conducerii BUPT, exprimându-și satisfacția pentru numărul mare al celor care utilizează serviciile bibliotecii.

Cei mai activi utilizatori ai Bibliotecii UPT au fost răsplătiți și cu diplome și premii surpriză. Premiul I, în valoare de 250 de lei a fost câștigat de Alexandru Arici, student în anul II licență la Facultatea de Construcții, premiul II (în valoare de 200 de lei), a fost obținut de Ioan Muntian, student în anul IV licență la Facultatea de Inginerie Electrică și Electroenergetică, iar premiul III (în valoare de 150 de lei fiecare) de Liliana Dorina Ioja, studentă în anul III licență la Facultatea de Inginerie Hunedoara, Adrian Ioan Dogariu, cadru didactic la Facultatea de Construcții, și Carlos Michael Grosu, student în anul I licență la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale.

Au fost acordate și mai multe mențiuni, în valoare de 100 de lei fiecare: Marius Andrei Murariu, student în anul II licență la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Mircea Pavel Vior, student în anul IV licență la Facultatea de Mecanică, și Rareș Andrei Vasiu, student în anul I licență la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Partea artistică a evenimentului a fost asigurată de Horea Crișovan, care a susținut un recital muzical de excepție, iar la final a oferit audienței un moment emoționant, cu piesa Mother a lui Roger Waters, cu un puternic mesaj anti-război, care i-a făcut pe toți să reflecteze asupra lucrurilor cu adevărat importante în viață, lectura și muzica făcând parte dintre acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here