Președintele ADID Timiș, Cristian Moș: Am câștigat încă două finanțări importante cu ajutorul cărora vom moderniza sistemul de management al deșeurilor din județ

Vicepreședintele USR al CJT și președintele ADID Timiș, Cristian Moș anunță că au fost câștigate două finanțări pentru modernizarea sistemului de management al deșeurilor în Timiș. Este vorba despre construcția a zece Centre de Colectare prin Aport Voluntar a Deșeurilor și pentru proiectul “Sprijin pentru pregătirea documentației aferente proiectului: Gestionarea eficientă a deșeurilor în Depozitul de deșeuri nepericuloase din Comuna Ghizela în vederea accelerării tranziției spre economia circulară”.
Mă bucur că putem termina anul acesta cu două vești extraordinare pentru Timiș.
Am câștigat încă două finanțări importante cu ajutorul cărora vom moderniza sistemul de management al deșeurilor din Timiș.
În 2023 vin spre noi:
 1.823.514 de euro pentru construcția a 10 Centre de Colectare prin Aport Voluntar a Deșeurilor și
 1.092.305 de euro pentru proiectul “Sprijin pentru pregătirea documentației aferente proiectului: Gestionarea eficientă a deșeurilor în Depozitul de deșeuri nepericuloase din Comuna Ghizela în vederea accelerării tranziției spre economia circulară”.
Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemului de management integrat al deșeurilor la nivel de județ continuă să fie o prioritate pentru mine în acest mandat.
Timișul poate să devină cel mai curat județ dacă împreună, cetățeni și autorități locale, depunem un efort real și constant“, spune Cristian Moș.♻️

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.