Ieri, 24 aprilie, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriţă, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space.

Mesajul de bun venit a fost adresat de Răzvan Teodorescu, Prorector al USAMV București, urmat de discursurile susținute de Florica Chiriță, Președinte CCIAT, Gabriel Biriș, Managing Partener Biriș-Goran Legal&Tax și Petre Roman, Președinte Universitatea UMEF Geneva. (Vezi: https://foodintelforum.ro/)

„Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa la ediția 2024 a FoodIntelForum, și totodată, să felicit organizatorii pentru inițiativă și pentru organizarea unui eveniment care a reușit în acești șapte ani să devină o adevărată platformă-program care reunește elita mediului academic, de afaceri, politic, pentru un scop extrem de important și actual – viitorul agriculturii, un viitor verde, sănătos care să răspundă mai bine nevoilor planetei noastre în schimbare. Consecventă misiunii camerelor de comerț din România de a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri locale în raport cu autorităţile publice, CCIAT şi-a demonstrat în cei 34 de ani de activitate vocația de promotor al unui mediu de afaceri durabil, competitiv și inteligent. (…) CCIA Timiș este un vector de business cu un foarte mare potențial de a genera și consolida coeziune în mediul de afaceri. Consider că prin eforturile concertate ale principalilor actori din mediul politic și economic se pot contura direcții strategice convergente. Putem fi astfel contributori ai unui mediu de afaceri sănătos, ai unei elite de afaceri puternică, stabilă și atractivă”, a spus Președintele CCIAT în discursul său. Totodată, Domnia Sa a prezentat Forumul Internațional de Afaceri care va avea loc la Timișoara între 9 și 10 mai și a invitat pe cei prezenți să participe la acest eveniment unic în peisajul cameral românesc.

La discuțiile care au urmat ceremoniei oficiale, dna Florica Chiriţă și Stana Stoianov, Director în cadrul CCIAT, au avut întâlniri cu Robert Hellwagner, CEO Selgros, și cu Bogdan Popovici, Director al BucharestFoodSummit, pentru a le prezenta aspecte din activitatea Camerei de Comerț timișene dar și pentru a-i invita ca parteneri la evenimentele de anvergură organizate de CCIAT.

FoodIntelForum 2024, a adunat fermieri, antreprenori, bancheri, mari retaileri, specialiști fiscali și reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai administrațiilor centrale și locale, pentru a discuta despre viitorul agribusiness-ului românesc.

Articolul precedentCompaniile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand
Articolul următorO 9 ediţie de workshop-uri dedicate studenților mediciniști români și străini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.