​Prim-vicepreședintele PES activists România, Alexandru Iovescu, a fost reales să coordoneze și activitatea județeană a organizației PES activists Timiș.

Sâmbătă, 16 septembrie 2023, în prezența a celor peste 300 de activiști social-democrați prezenți la Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși” din Timișoara, acesta a fost votat în calitatea de coordonator pentru următorii patru ani.

​„Voi continua să reprezint această organizație din calitatea de coordonator, una care mă onorează și mă responsabilizează! Le mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat pentru continuarea acestui mandat și pentru promovarea valorilor europene în țara noastră”, a declarat coordonatorul PES activists Timiș, Alexandru Iovescu.

​Din echipa de conducere a organizației fac parte:

  • Vicepreședinți: Abel Țucu, Adrian Lungu, Cristina Kovacs, Ghizela Kanalas, Ionuț Adrian Mițiți, Flavius Stoica;
  • Secretar general: Oana Mirela Marcu;
  • Secretar executiv: Dana Claudia Gheorghian;
  • Membri: Andrei Navrea, Bogdan Vlad Miculescu, Ioan Traian Românu, Raul Valentin Pop, Silviu Dumitrescu, Vlad Selea.
    Noua conducere a fost aleasă și în prezența colegilor din PES activists Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Bihor și Dolj. În cadrul evenimentului a avut loc și conferința „Provocările europene și viziunea social-democrată pentru viitor”. A fost un dialog între societatea civilă și reprezentanți de la cel mai înalt nivel al social-democrației din țara noastră, pentru generarea unor răspunsuri la provocările actuale cu care se confruntă Uniunea Europeană. Societatea civilă a fost reprezentată în cadrul conferinței de către dr. Alexandru Jădăneanț, decanul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării de la Universitatea de Vest din Timișoara și de profesorul și jurnalistul Marcel Tolcea. Reprezentanții social-democrați au fost președintele PSD Timiș și președinte al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, președintele PES activists România și europarlamentar, Victor Negrescu și secretarul general al PES activists România și secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, Janina Sitaru.
Articolul precedentFestivalul Internațional de Cultură și Patrimoniu Digital din Oslo:o experiență captivantă pentru publicul norvegian, dar și o „întoarcere acasa” pentru românii de peste hotare
Articolul următorRețelele de apă și canalizare din Timișoara – prioritatea Aquatim. Unde se lucrează

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.