Prima victorie pentru ACS Poli! Timisorenii au batut surprinzator pe CSU Craiova

Au intors scorul pentru a obtine o victorie memorabila! ACS Poli Timișoara a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

ACS Poli, care a pornit cu o penalizare de 14 puncte, a reușit primul succes din actuala stagiune, după patru eșecuri consecutive. Săptămâna trecută, Poli pierdea acasă cu 0-5 meciul cu FC Botoșani.

CSU Craiova, care venea după trei victorii consecutive, a făcut cel mai slab joc al său din acest campionat, deși a fost timp de 14 minute liderul Ligii I (minutele 68-82).

Prima repriză a fost una foarte slabă, dar gazdele au reușit să deschidă scorul pe finalul său dintr-un penalty transformat de Andrei Artean (45), după un fault comis de Stephane Acka asupra lui Cristian Bărbuț, în afara careului. Două minute mai devreme, arbitrul Robert Dumitru nu a acordat nimic când fundașul Alin Șeroni a deviat în corner cu mâna mingea trimisă de Rambe.

Craiovenii au reușit să întoarcă scorul în decurs de opt minute după pauză, egalând din penalty, prin bulgarul Hristo Zlatinski (61), în urma unei intervenții a lui Șeroni la Andrei Ivan, și prin reușita lui Nuno Rocha (68).

CSU Craiova s-a retras în apărare și Poli a primit un nou penalty, ușor acordat, după un duel între Apostol Popov și Marius Croitoru, Andrei Artean (82) reușind dubla. Gazdele au dat lovitura pe final, prin Cristian Bărbuț (90), pe un contraatac purtat mai bine de 60 de metri.

ACS Poli Timișoara — CS Universitatea Craiova 3-2 (1-0), Stadion ”Dan Păltinișanu” — TimișoaraAu marcat: Andrei Artean (45 — penalty, 82 — penalty), Cristian Bărbuț (90), respectiv Hristo Zlatinski (61 — penalty), Nuno Rocha (68).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here