Prima zi de tomană a venit cu multă iarbă verde…

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Timiș, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

La data de 1 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în cursul acestui an, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, ar fi cultivat într-un solar, special amenajat, mai multe plante susceptibile a fi droguri de risc, în vederea comercializării, în scopul obținerii de bani.

În urma percheziției domiciliare desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat 119 plante mature susceptibile a fi cannabis, totalizând aproximativ 250 de kilograme de masă verde.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri legale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here