Un bătrânel de 84 de ani și un tânăr de 37, prinși la volan deși nu aveau permis. S-au ales cu dosare penale

Polițiștii timișeni au depistat pe raza județului Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale pe numele celor doi inconștienți.

La data de 31 august, în jurul orei 10:48 polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au depistat pe Bulevardul Revoluției 1989, din municipiu, un bărbat de 84 de ani, care a condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

La data de 1 septembrie, în jurul orei 01:45 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au depistat pe strada Ion Creangă, din municipiu, un bărbat de 37 de ani, care a condus un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.