Primăria Timișoara a cumpărat șapte sirene noi! Începe montarea şi testarea acestora

Municipalitatea a achiziţionat 7 sirene de înştiinţare-alarmare a populaţiei. Astfel, în perioada 18 – 28 februarie se deruleazã operaţiunea de amplasare a acestora, fapt pentru care se vor efectua şi testări ale noilor sirene în acest interval.

„Aşadar, atenţionăm populaţia că vor fi şi unele momente de activare a sirenelor pentru testări pentru câte un foarte scurt interval”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Pentru completarea și reconfigurarea sistemului de înștiințare-alarmare a municipiului este necesarã achiziționarea a șapte sirene electronice de 600W și a 20 de sirene electronice de 1200W, care să asigure la un număr relativ mic de sirene pe ansamblu (39 unități pentru tot sistemul) transmiterea semnalelor de alarmare şi a mesajelor vocale la o presiune acustică superioarã față de nivelul maxim al zgomotului ambiental cu cel puţin 6dB.

Prin hotãrâre a consiliului local s-a decis cumpărarea, în prima fază, a 7 sirene electronice de 1.200W, cu o valoare totală de 412.000 lei, cu TVA inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here