Primăria vrea să eradicăm ambrozia! Dar ea o face?

Primăria tocmai a anunțat “Campania de combatere a buruienii ambrozia – iunie 2022”, făcând un apel pentru implicarea tuturor proprietarilor sau deținătorilor de terenuri în scopul eradicării ambroziei, pentru a elimina punerea în pericol a sănătății timișorenilor.

Totodată, anunță că a transmis până în data de 05.06.2022, un număr de 326 de somații persoanelor fizice și juridice care au obligația de a efectua lucrări de combatere a ambroziei, în caz contrar urmând să se emită avertismente, iar ulterior se vor aplica sancțiuni cu amendă de la 1.000 lei – 20.000 lei.

„Ce însă a omis Primăria să anunțe este numărul terenurilor pe care le deține în proprietate pline de ambrozie și suprafața totală pentru care a contractat combaterea buruienii!”, spune consilierul judeţean Roxana Iliescu.

Această continuă: „Așa ar fi fost firesc dacă tot se arată interesată de sănătatea noastră…să pună umărul în combaterea ambroziei nu doar prin transmiterea a sute de notificări și amenințări cu amenzi usturătoare, ci și prin eradicarea buruienii de pe propriile terenuri! Așteptăm răspuns…!”.

Aşadar, faceţi ce zice popa, nu ce face popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here