Studenții Facultății de Muzică și Teatru (FMT-UVT), au bucuria de a vă invita la evenimentul care va fi organizat miercuri, 8 iunie 2022, începând de la ora 19, în sala Operei Naționale Române din Timișoara, unde va avea loc premiera spectacolului „Bal la Savoy”, compozitor Paul Abraham, o creație lirică binecunoscută pentru caracterul său tineresc și vesel.

Întreaga producție artistică, de la orchestră și soliști, până la cor, este asigurată de studenții – artiști coordonați de către profesorii lor de la FMT-UVT, respectiv Dirijor: Herman Szabolcs, Regizor: Nicolae Mihai Brânzeu, Maestrul de cor: lect. univ. dr. Darius Divian Iordănescu, Coregrafi: Denis Matei & Flavius Popă, Profesor coordonator: cda. Dr. Gabriela Diana Matei, Pregătire muzicală: Peter Oschanitzky, Corepetitori: Rareș Păltineanu, lect. univ. dr. Dianna Vasiu.

Spectacolul este oferit întregii comunități timișorene, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Noul spectacol liric „Bal la Savoy”, oferit de studenții și cadrele universitare ale Facultății de Muzică și Teatru a UVT, se înscrie în seria contribuțiilor artistice pe care le oferim comunității timișorene. Genericul binecunoscut, „La UVT, Cultura este Capitală!”, sub care oferim publicului noi evenimente de artă și spectacole, îi valorizează în comunitatea timișoreană pe artiștii și intelectualii universitari din UVT, așa cum sunt și talentații studenți ai Facultății de Muzică și Teatru, alături de mentorii lor. Vă așteptăm la operetă, miercuri seară, în sala Operei Naționale Române din Timișoara.”

Articolul precedentPrimăria vrea să eradicăm ambrozia! Dar ea o face?
Articolul următorBani aruncaţi pe apa sâmbetei în Civic, locul unde Charlie Ottley a fost victima unui furt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.