Primarul din Ghiroda se ascunde dupa fusta muierii

 

Vasile Cadariu, inca primar in functie la Ghiroda a facut-o lata a doua oara in ultimile doua luni. Mai exact acesta refuza sa mai participe la sedintele Consiliului Local din Ghiroda de spaima presei dar si de frica localnicilor din Ghiroda care sunt nemultumiti de cum arata comuna lor.

Zeci de cetateni au fost prezenti la sedinta de la Ghiroda pentru a-si spune nemultumirile. Degeaba insa primarul nu a vrut sa participe nici luna aceasta la sedinta in care se discutau proiectele propuse chiar de el.

Potrivit unor surse edilul s-a baricadat in casa si nu a vrut sa stea de vorba cu nimeni. Mai mult acesta nu a vrut sa raspunda nici la telefonul mobil platit din bani publici. Totusi dupa zece apeluri la intervale diferite de timp pe telefonul primarului, a raspuns o femeie.

Muierea primarului a regretat ca a raspuns la telefon spunand ca sotul ei nu este obligat sa participe la sedintele consiliului local din Ghiroda.

Sotul meu nu este acasa, oricum nu inteleg de ce il tot acuzati atat prin ziare?, El nu este obligat sa participe la sedintele consiliului local. Regret ca am raspuns la acest telefon dar am fost curioasa cine suna„, a spus nervoasa doamna Cadariu dupa care a inchis telefonul.

La sedinta de la Ghiroda au participat localnici care avea de rezolvat diverse probleme de la litigii legate de pamant, la neasfaltarea strazilor pe care locuiesc si pana la probleme sportive. Nimeni nu a reusit sa obtina vreun raspuns concret. Asta pentru ca primarul Cadariu a preferat sa se ascunda dupa fusta muierii pentru a doua oara consecutiv in ultimile doua luni.

foto: sursadevest.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here