Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu a fost prezent astăzi în capitala Banatului. Acesta a vorbit atât despre Sala Polivalentă, cât și despre construcția unui nou stadion.

În ceea ce privește sala Polivalentă, ministrul spune că va avea săptămâna viitoare o discuție cu președintele CJT, Călin Dobra, dar și cu primarul Nicolae Robu, pe care îi așteaptă la București, pentru a rezolva problema terenului unde urmează să fie ridicat obiectivul.

Consiliului Județean a propus un amplasament la Giroc, în timp ce Primăria Timișoara care a propus ca locație un teren din apropierea Stadionului ”Dan Păltinișanu”.

Nu v-ați săturat de acest ping-pong? Sunt convins că pentru timișoreni contează să se facă ceva, decât tot felul de declarații. Astăzi nu am și nu avem nici la CNI și nici la Minister decizii, hotărâri juridice cu valoare pentru un amplasament sau altul. Săptămâna viitoare lansez o invitație public și domnului primar Robu și domnului președinte al CJT, Călin Dobra la minister. Fiecare cu documentațiile lui, să luăm o decizie, să rupem odată pisica pe acest subiect, care drenează de foarte mulți ani. Când am intrat în stadion, în partea stângă am văzut o bază sportiva. Ea exista fizic, dar juridic nu există. Domnul primar mi-a propus acel amplasament pentru sala polivalentă, dat pe acea locație există o bază sportivă, cu nocturnă, cu teren sintetic. (…) Așteptăm să treacă alegerile, și săptămâna viitor îi aștept pe cei doi la Minister și să luăm o decizie. Timișoara merită o sală polivalentă si o va avea”, a spus ministrul Dezvoltarii Daniel Suciu.

Ministrul a mai vorbit și despre stadion. Actualul urmează să fie demolat, iar pe locul acestuia va fi ridicat unul nou, la standarde moderne.

Ne dorim cu toții să refacem stadionul, pentru asta avem nevoie de un lucru foarte simplu, ca municipalitatea să dea acea hotărâre de Consiliu Local care se referea la cei 5.000 de metri pătrați de sub una dintre tribune. Solicit respectuos domnului primar să facă ceea ce a retras ieri de pe ordinea de zi, să dea acea hotărâre vizavi de cei 5.000 mp. Imediat după, Consiliul Județean va face ceea ce urmează să fie primul pas în derularea acestui proiect, trebuie să demoleze stadionul, trebuie să emită hotărârea prin care predă amplasamentul către CNI, și noi vom face stadionul”, a mai spus Daniel Suciu.

Articolul precedentMaria Grapini: “Mandatul de europarlamentar nu înseamnă funcție, înseamnă RESPONSABILITATE!”(P)
Articolul următorVești excelente pentru amatorii de cumpărături! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de vară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.