Vești excelente pentru amatorii de cumpărături! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de vară

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește, în perioada 22 – 26 mai 2019, ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Având în vedere succesul și notorietatea de care se bucură manifestarea în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali dar nu numai, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta șase ediții.

salonul Industriei Ușoare – ediția de vară reunește expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de calitate superioară, la preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Cele peste 65 de firme vor expune spre vânzare articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii dar și articole de pielărie, blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc.

Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here