Interzisă strângerea de semnături în centrul orașului și în parcuri. Vezi cine propune

Nicolae Robu, primarul Timisoarei interzice strângerea de semnături în centrul orașului și în parcuri. Anunțul a fost scris pe contul său de Facebook.

Fără a avea la bază un proiect de Hotărâre de Consiliul Local sau o lege, edilul Nicolae a decis să interzică un drept constitutional – strângerea de semnături în mai multe zone ale orașului.“Semnăturile pentru candidaturi la alegerile locale, pentru toți candidații, indiferent de funcția / poziția pentru care candidează, indiferent de partidul în numele căruia candidează sau de statutul de independent și indiferent de orice alt criteriu se pot strânge în orice locații din oraș, mai puțin: Piața Victoriei, Str. Alba Iulia,  Str. Mărășești, Str. Pacha, Centrul istoric cu cele 4 piețe și 10 străzi devenite pietonale prin ultimele amenajări pe fonduri europene, parcurile orașului, interioarele clădirilor publice ale orașului.

La baza acestei opțiuni, stă, pe de o parte, grija pentru dreptul la relaxare neperturbată al cetățenilor Timișoarei, respectiv grija pentru funcționarea neperturbată a instituțiilor publice, iar pe de altă parte, principiul echidistanței, al egalității de tratament și de șansă în raport cu toți candidații”, a transmis edilul pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here