AUR Timiş şi-a stabilit candidaţii la alegerile locale din iunie şi se pregăteşte şi pentru Europarlamentare, acolo unde cifrele arată bine.

Ilie Vasile Sîrbu, candidat AUR primăria Timișoara: Impreuna vom face o rezistenta impotriva neo-comunismului care se instaureaza in Romania. Este obligatoriu sa readucem bunul simt la Timisoara. Votati AUR pentru ca nu vă va parea rau. Stiu ce am de facut si e momentul sa alungam ipocrizia din primaria Timisoara! ILIE la primarie!

Adrian Iacob, candidat AUR la președinția CJ Timiș: Voi fi mereu intre oameni asa cum sunt si acum. Imi doresc sa schimbam administratia, sa fie centrata pe oameni. Doresc sa aducem o schimbare in comunitate. Sa ne dea Dumnezeu gandul cel bun.

Stoica Ciprian Titi, deputat AUR Timis: AUR a depus peste 680.000 de semnaturi pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie si multumesc celor care ne-au dat sansa sa fim pe buletinele de vot. Vedeti si dumneavoastra ca PSD si PNL si-au dat seama ca taxele sunt foarte mari. Doar acum, in campania electorala! De cand suntem in Parlament, am incercat sa scadem aceste taxe pe munca. Avem cele mai mari taxe pe munca din Uniunea Europeana. Noi in Timis suntem pregatiti pentru alegeri.

Articolul precedentLinie dreaptă pentru debutul lucrărilor la Institutul Regional de Oncologie de pe Torontalului
Articolul următorVenirea lui Nica la Alianţă, a făcut ca Ambruş să se înroleze la PSD

3 COMENTARII

  1. „AUR „FELICITĂRI DOMNULE DEPUTAT Titi Stoica FELICITĂRI Domnule Mihai Negoescu și tuturor celor care sun candidați „AUR ” oameni de „AUR ” Doamne-ajută

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.