Primul examen pe 2016 pentru campioana campioanelor din rugby-ul romanesc, Timisoara Saracens

saracensTimisoara Saracens intalneste Campioana Germaniei,  in ultimul meci contand pentru calificarile in grupele Challenge Cup. Banatenii sunt deja calificati in barajul de accedere in grupele principale ale competitiei, loc unde vor sa ajunga si germanii.

Adversara echipei noastre are o traditie bogata in rugby, fiind infiintata in 9 mai 1872 sub numele de Deutschen Flaggen-Club Heidelberg, pentru ca in 1875 sa fuzioneze cu alte cluburi mici din zona sub numele pastrat pana acum Heidelberger Ruderklub. De atunci au castigat 12 campionate, trei cupe si au ocupat de sase ori locul secund in prima liga germana.

„Echipa noastra e pregatita atat fizic cat si mental de aceasta infruntare. Ne dorim cu ardoare o victorie pentru a intra in vacanta pe un ton pozitiv, dar mai ales pentru ca jucam ca de la campioni la campioni, iar diferentele se vor vedea la nivel de strategie si concentrare in teren. Speram sa avem cat mai multi sustinatori la acest meci; chiar daca e un meci jucat in deplasare,  stiu ca avem suporteri Timisoara Saracens si in Germania”, a spus Grainger Heikell.

Meciul se va disputa sambata, incepand cu ora 15. Lipsita de aportul unor titulari indiscutabili, ca de exemplu capitanul Stealian Burcea, fundasul Gabi Conache si proaspatul international roman Stephan Shannen, Saracens vrea sa continua seria europeana cu o noua victorie.

Timisoara Saracens a avut un 2015 de vis, castigand toate competitiile in care a participat: Superliga, Cupa Romaniei, Cupa Regelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here