Primul Indie Summit la Timişoara

Pe 25 martie, industria jocurilor video din România se mută la Timişoara. Atunci va avea loc G3, primul Indie Summit din ţară, în care pasionaţii de jocuri video stau faţă în faţă cu dezvoltatorii din domeniu, într-o zi încărcată de workshop-uri, conferinţe, şi proiecţie de documentar despre industria de jocuri din Romania în premiera, sfârşitul zilei încheindu-se cu o petrecere.

Obiectivul principal al evenimentului este de a aduce laolaltă mediul indie, actuali dezvoltatori de jocuri video din România, precum şi toate persoanele care şi-ar dori să descopere paşii, principiile şi teoriile dezvoltării unui joc. De asemenea, accentul va cădea și pe cei care își doresc să lucreze în domeniu, dar nu au avut până acum șansa de a afla ce presupune acest lucru, sau care sunt aptitudinile necesare unei cariere în industria jocurilor video.

Evenimentul va dura întreaga zi începând cu ora 10 – Check in; sfârșindu-se în jurul orei 20 urmat de un party de networking. Între orele 11:00 si 14:00 vor fi “ Game Dev Talks “, urmate de workshop-uri între orele 15:00-17:00 pe Game Design, Character Design si Branding/Marketing.

În a doua parte a zilei între 17:00 si 20:00 va fi proiectat în premieră documentarul despre industria romanească de jocuri, urmata de un “Questions and Answers” Pannel; evenimentul terminandu-se cu desemnarea echipei ce trece mai departe in cadrul Game LAB.

Bilete se gasesc pe https://www.livetickets.ro/g3-indie-summit.

Proiectul este organizat de asociația Game LAB TM, are loc la INCUBOXX și se desfășoară în parteneriat cu Timișoara-Capitala Tineretului din România, RGDA, Liga AC, INCUBOXX,  Start-up Hub, SSIG, The Hub, Loolish si Carbon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.