Primul patinoar sintetic din Timișoara, deschis de săptămâna viitoare

Patinoarul ecologic din Parcul Copiilor va fi inaugurat săptămâna viitoare, dau asigurări autoritățile locale. Potrivit conducerii Primăriei Timișoara, astăzi a fost făcută recepția lucrărilor, iar de săptămâna viitoare tinerii se vor putea plimba cu patinele.

Este vorba despre un patinoar de 670 metri pătrați alcătuit dintr-un plastic special, care este situat în Parcul Copiilor. Terenul special amenajat a fost montat ca un puzzle. “De săptămâna viitoare îi vom da drumul. Nu știu mai multe amănunte, e în derulare recepția. Direcția de Mediu mi-a spus că nu sunt motive să nu-i dăm drumul de săptămâna viitoare. O să cer să se facă un regulament cu aspectele administrative. Nu cred că va fi non-stop, pentru că trebuie să fie cineva acolo pentru supraveghere. Vom stabili toate detaliile în curând, cu orarul de funcționare”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Valoarea investiției este de 530.000 lei cu TVA inclus, bani de la bugetul local. Un astfel de patinoar se află și în București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here