Primul patinoar sintetic din Timișoara, deschis de săptămâna viitoare

Patinoarul ecologic din Parcul Copiilor va fi inaugurat săptămâna viitoare, dau asigurări autoritățile locale. Potrivit conducerii Primăriei Timișoara, astăzi a fost făcută recepția lucrărilor, iar de săptămâna viitoare tinerii se vor putea plimba cu patinele.

Este vorba despre un patinoar de 670 metri pătrați alcătuit dintr-un plastic special, care este situat în Parcul Copiilor. Terenul special amenajat a fost montat ca un puzzle. “De săptămâna viitoare îi vom da drumul. Nu știu mai multe amănunte, e în derulare recepția. Direcția de Mediu mi-a spus că nu sunt motive să nu-i dăm drumul de săptămâna viitoare. O să cer să se facă un regulament cu aspectele administrative. Nu cred că va fi non-stop, pentru că trebuie să fie cineva acolo pentru supraveghere. Vom stabili toate detaliile în curând, cu orarul de funcționare”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Valoarea investiției este de 530.000 lei cu TVA inclus, bani de la bugetul local. Un astfel de patinoar se află și în București.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here