Camera de Comerț din Timiș organizează și în acest an diferite seminarii de informare pentru agenții economici din județ! Primul va fi pe probleme de mediu.

Mai exact, seminarul dedicat mediului se desfășoară sub denumirea: Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.

Organizat în parteneriat cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, seminarul are loc vineri, 8 februarie 2019, cu începere de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Seminarul va fi susținut de:
 Lavinia Alina CĂLUȘERU, Comisar Șef, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș;
 Teodora ȚOIA, Comisar.

Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări– răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

Participarea membrilor CCIA Timiș este gratuită.

Taxă de participare pentru firme ne-membre: 100 lei + TVA/pers.

În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat în cadrul programului de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale, în colaborare cu instituții ale administrației publice centrale și locale, firme de consultanță, ONG-uri, alte entități, un număr de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1500 agenți economici.

Articolul precedentTânăr de 20 de ani, prins în flagrant în timp ce încerca să spargă o mașină!
Articolul următorProfesorii de la Poli vin în ajutorul elevilor de liceu! Oferă meditații gratuite la matematică, la Universitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.