Prins cu 27 kilograme de pește în autoturism

Zeci de kilograme de pește au fost confiscate de polițiștii de frontieră cărășeni. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, judeţul Caraş Severin, au depistat un cetăţean român, care transporta cantitatea de 27 de kg de peşte, fără documente legale.

Ieri, în jurul orei 21.00, o patrulă a poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, aflată în misiune, a oprit pentru control, pe raza localităţii Pojejena, un autoturism marca Ford, în care se afla în calitate de pasager, un bărbat în vârstă de 66 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au depistat cantitatea de 27 kg peşte, de diferite specii, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectueaza cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport fără documente legale a peştelui, iar cantitatea de peşte în valoare de 447 lei a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată unei societăţi comerciale de profil, conform legislaţiei în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here